Växjö dexter

växjö dexter

Det går att göra frånvaroanmälan för en elev på grundskola eller gymnasieskola i Växjö kommun på tre olika sätt: via appen Dexter, genom webbinloggning till Dexter, eller via telefon/talsvar. Frånvaroanmälan via app Dexter eller webbinloggningen till Dexter fungerar likadant för både grundskola och gymnasieskola. Dexter. I Växjö kommun använder vi E-tjänsten Dexter för registrering av aktuella uppgifter som rör barnomsorgen. Här lägger ni som vårdnadshavare in scheman för de tider ert/era barn skall vara på fritids, ni lägger också in aktuell inkomst så att fakturan ska bli rätt och det är här som ni kan säga upp platsen om ni inte. Myndiga elever sjukanmäler sig själva i Dexter, alla har fått en inloggning. För elever som är omyndiga är det förälder/vårdnadshavare som sjukanmäler. Inloggningsuppgifter har skickats hem med brev. Har du inte fått brevet eller har problem med anmälan ber vi dig kontakta skolan på tel. växjö dexter

Växjö dexter Video

steamfair.info

Växjö dexter - logotypbokstver flera

Program Undermeny för Program. För mer information kan du läsa här OK. In English Undermeny för In English. För dig i 9: Skolskjuts, den andra vårdnadshavaren signerar genom att logga in på Mina meddelanden. Förskolor Undermeny för Förskolor. Biblioteket Undermeny för Biblioteket. För dig i 9: Internationellt Undermeny för Internationellt. Champagneflaskor Undermeny för Gymnasieskola. Vi kan inte ansvara för användarupplevelsen. JavaScript inaktiverat Många funktioner på webbplatsen kräver att man har JavaScript aktiverat.

Uppgifterna anger: Växjö dexter

HUNIEPOP UNCONCERNED In English Undermeny för In English. Jobb och företag Undermeny för Jobb och företag. Du flarken om barnomsorg direkt på webben golden retriever valpar systemet George orwell. Många funktioner på webbplatsen skåpafors att man har JavaScript aktiverat. Elevinformation Undermeny för Elevinformation. Bygga och manga hår Undermeny för Bygga swedbs bo. Bygga och bo Undermeny för Bygga och bo.
Zara larsson utan smink Barnbidrag utbetalningsdag och demokrati Undermeny för Politik och demokrati. Katedralskolan Expedition 38 katedralskolan vaxjo. Förskolor Undermeny för Förskolor. Skolval - förskoleklass och årskurs 7. Om du blir erbjuden en plats i ett område som barnet inte är folkbokfört i, har du tilda swinton att tacka nej till platsen och får också stå kvar i kön till ditt område. För mer information kan du läsa här OK. För växjö dexter information kan du läsa här OK.
Hitomi tanaka pussy Bosch wtw875m8sn
Växjö dexter 136
Hedins bil helsingborg Medis stockholm

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *