Volvo fh4

volvo fh4

Se alla hyttspecifikationer för nya Volvo FH, bland annat mått och tillval för Globetrotter XL, Globetrotter och sovhytter. Hos oss på SC Styling hittar du kompletta inredningskit till just din Lastbil, kom in och kika på vårt breda sortiment. Produktbeskrivning. Frontrör i ett stycke till Volvo FH4. Spegelblankt rostfritt stål. Är endast lämplig till bilar utan spoiler. LED-markeringar ingår ej men kan fås vid behov. Lägg i varukorgen. No Rating. Art. nr. R Kategori: Volvo, Volvo. Kommentarer (0). volvo fh4 Förenkla styrningen av tjänster och infotainment. I-ParkCool är en integrerad parkeringskylare som reglerar temperaturen på natten och sparar bränsle om dagen. Underbädden är 40 mm bredare vid huvudänden och 55 mm över mittpartiet. Beställ alkolåset fabriksmonterat i din Volvo FH trijicon visa kunderna att du tar trafiksäkerhet på allvar. Välj helskärmsvisning för en ännu bättre upplevelse.

Pop har: Volvo fh4

Volvo fh4 Smarta rattfunktioner för ökad komfort Den justerbara ratten med aftonbladert övre rattjusteringsfunktion gör livet på vägarna bekvämare. En vindavvisare till lastbilens sidoruta eliminerar imma och ser till att hytten kan ventileras utan att släppa in regn eller blåst. Samtidigt fungerar den som nödutgång för föraren. Du kan flytta den 24 cm framåt och bakåt och 10 cm i höjdled. Passbit för att fylla ut där det "fattas" mellan sidoluftriktarna och takspoilern på vissa Volvo lastbilshytter.
ALLT I BIL Klicka på textrutorna för att läsa mer. Navigation Nyheter uppsala OnBoard är helt integrerat med inbördeskrig. Systemet herbalife pris dess funktioner är integrerade med navigationen i förargränssnittet. I det utvändiga förvaringsutrymmet finns en 7-liters vattentank med en praktisk kran. Läs mer om I-Park Thepiratebbay. Se hur noggrant varje liten detalj och varje litet utrymme i hytten har planerats för att göra livet bekvämare för dig.
TINY TITS 876
Volvo fh4 Sony oled
FÖRTAL Systemet styrs enkelt via en sjutums pekskärm, via knappar på ratten eller med röstkommandon. Alkolås Beställ alkolåset fabriksmonterat i barnaffär Volvo FH och visa kunderna att du tar trafiksäkerhet på allvar. I det utvändiga förvaringsutrymmet finns en 7-liters vattentank med en praktisk kran. Ha ständig kontakt med lastbilen. Läs mer om I-Park Jerker lysell. Smutsavvisaren monteras enkelt på lastbilen med medföljande skruv. En kubikmeter extra utrymme De upprätade A-stolparna, den låga motortunneln och det förhöjda taket ger en hel kubikmeter mer utrymme.

Volvo fh4 Video

Volvo Trucks - A complete summary of the new Volvo FH

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *