Tropical beach

tropical beach

Stranden ligger i centrala Helsingborg och pryds varje sommar av vajande palmer och solstolar, därav namnet. Bada, sola, spana in Danmarksbåtarna eller koppla av med något svalkande i baren. Tropical Beach, Helsingborg: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Tropical Beach i Helsingborg, Sverige på TripAdvisor. God mat på rätt plats, grillat, fisk och små rätter, goda drycker och god mat i en underbar miljö, direkt vid stranden.

Tropical beach - gymmet blev

Tropical Beach är en fin liten strand med palmer mitt i centrala Helsingborg nära till shopping och restauranger. Du har registrerats Inom kort kommer du att få nyheter om populära hotell, fantastiska erbjudanden och spännande resmål. Kan varmt rekommendera detta! Barn och extrasängar Barn är välkomna. Hit kommer vi gärna tillbaka. Promenera över Kvickbron vid Dunkers kulturhus, sväng vänster efter bron och du hittar stranden meter bort, längst ut på Parapeten. Kontaktuppgifterna står i bokningsbekräftelsen.

Tropical beach - hyllning

Palmer, krusiga vågor och en sand så mjuk så att fötterna försvinner. Tips från andra Se omdömen för skånska hotell, restauranger och besöksmål på: När du har ett konto hos oss betyder det också att du godkänner våra villkor och regler och sekretessregler. Villorna erbjuder vidsträckt utsikt över havet och Ao Thai Island. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Sunset Restaurant har en uteservering med fantastisk utsikt över solnedgången. WiFi finns tillgängligt i hotellrummen och är gratis. tropical beach Svensk krona International Clinic, Ko Chang. Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies. Hyggligt med parkeringsplatser för restauranger fridhemsplan Om det är okej med dig är det bara att fortsätta söka Stäng. Barn och extrasängar Barn är välkomna.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *