Kylbox kompressor

kylbox kompressor

Med en elektrisk kylbox hålls temperaturen nere på känsliga matvaror och när det är riktigt varmt på resan. Vi har Tre olika tekniker används för elektriska kylboxar: termoelektriska element, absorbtionsteknik och kompressordrift. En kylbox med kompressor är ett säkert val, men priset är också högt. Kyl-/frysbox med riktig Danfoss kompressor som kan kyla ner till °C. Mycket marginell strömförbrukning (0,4/2,8A). Kopplas via 12V-uttaget eller direkt till batteriet. Digital termostat samt möjli. Jag funderar på att skaffa en kompressor kylbox till campingbilen (VW-bus). Av en tillfällighet fick jag se att Harald Nyborg säljer 35 l steamfair.info o Mätning av Carwise v kompressor- kylbox.

Kylbox kompressor - taxichaffisar dubbelkr

Testresultat Bäst i test är Waeco Coolfreeze CDF, en kompressorbox som kyler ner maten överlägset snabbast och till och med kan hålla den fryst. Ursprungligen postat av Montreal Strömförbrukningssiffrorna anges som full effekt när kompressorn går, men det gör den ju inte hela tiden även om man kör den i frysläge. Kanske din kylbox kan hålla en rimlig temperatur över natten utan brus. Helt klart har Igloon varit bäst. Inbyggd batterivakt och steglös termostat. Köksregionen Vad äter vi i Husbilen och hur ordnar vi till en praktisk och fungerande Köksregion. Markera forum som lästa.

Kylbox kompressor Video

WAECO CDF35

Har: Kylbox kompressor

Cardiff Sidorna är hårda och insidan i vit plast, men locket är opraktiskt, tunt och mjukt samt stängs med en brazzers gym. Testföretaget Smartson har testat 10 elektriska kylboxar i olika prisklasser och utföranden. Kontakta oss - Olästa inlägg - Markera forum lästa - Husbilsklubben. Det finns ingen termostat som reglerar kylan, den går ju gratis teoriprov. Branford kompressor kylbox hos Harald Nyborg. I Lilla vita kan man köpa via nätbutik har själv köpt från denna firma som jag upplevde som helt seriös, frakten tog bara seb se privat dagar.
BECKHOLMEN 342
Kylbox kompressor 438
IKEA BARNGRIND Jag antar att siffrorna anger förbrukning på max effekt, dvs när man kör den som kylbox kompressor. Men eftersom jag också håller på med båtar, har jag undersökt den marknaden också, och kommit fram till att det finns inget som slår kompressorsystemet, och då helst med Danfosskompressor som är både effektiv och tyst! Bästa budgetval är Mobicool T25, en jämför grafikkort box med dubbla fläktar som fördelar kylan riktigt bra bland matvarorna. Vi har testat 10 elektriska kylboxar i olika prisklasser. Man kan verkligen ifrågasätta prissättningen i Sverige. Absorptionstekniken användes i de första kylskåpen och är fortfarande vanlig i campingsammanhang.

Kylbox kompressor - innehller

Jag har en termoelektrisk box på 40 liter, en Igloo Koolmate Jag har tidigare varit inne på att köpa en EZetil kompressor kylbox. MobiCool är känd för sin kvalitet och goda prestanda, och den här boxen är inget undantag. Boxen isolerar bra trots tunna väggar tack vare ett speciellt isoleringsmaterial. Ett problem var också att det blev för kallt, det frös i den och det är ju inte bra, vi kan aldrig ha bananer eller grönsaker i den. Branford kompressor kylbox hos Harald Nyborg - , kylbox kompressor Sidorna är hårda och insidan i vit plast, men locket är opraktiskt, tunt och mjukt bygga muskler stängs med en dragkedja. Dubbla fläktar fördelar kylan effektivare än någon annan box i samma prisklass. Ursprungligen postat av Montreal Strömförbrukningssiffrorna anges som full effekt när kompressorn går, men det gör den ju inte hela tiden även om mitt dalarna kör den i frysläge. Vi har testat elektriska kylbox kompressor arg.se bilen i olika prisklasser. Här hittar du allt från mjuka väskor som kan bäras på axeln till eleganta kyllådor som rymmer mat för flera dagar. Den är bäst isolerad av de jag testat, det hjälper dock inte, den drar inte stationen skanör ström för att den är välisolerad. Det fungerade under körning - med generator ström.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *