Arosfortet

arosfortet

Arosfortet är perfekt för kompisgänget, teambuilding med företaget, för svensexan eller möhippan, släktträffen, skolklassen eller en oförglömlig dag med familjen. Under 2 timmar vistas ni i vårt fort som består av 28 celler med roliga utmaningar som kräver tålamod, klurighet och samarbete. Ni är personer/lag och löser. The latest Tweets from Prison Island (@arosfortet). Follow us on: Facebook: Prison Island Västerås and Instagram: @prisonisland. Västerås. Prison Island finns nu i centrum! Prison Island har nu stängt anläggningen på Utvecklingsgränd och istället slagit upp fängelseportarna till en ny anläggning i Gallerian på Kopparbergsvägen 13 i Västerås. Det är gamla biograflokaler i källaren som har byggts om till Västerås häftigaste fängelse. På Prison Island i Gallerian.

Arosfortet - med

Självklart serveras också fika i kalasrum. Ring oss för mer information på Boka vårt fängslande möhippe- och svensexeäventyr. Visa alla tillfällen Du kan dock själv ta reda på det i presentkortsautomaterna som finns placerade runt om i city.

Arosfortet - CRDi, pro_2

Ibland är det bra att kunna klättra och klänga. Numera med en ny spännande teknik som ger oss ännu fler möjligheter för att utveckla nya spännande utmaningar. Prisexempel skola inom Västerås: Om teamet arbetar enligt god CRM-standard samt har ett strukturerat arbetssätt kan misstag upptäckas och hanteras innan de får effekt i verksamheten. Du väljer själv summa.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *