Mchale

mchale

McHale grundades av bröderna Padraic och Martin McHale då de såg behovet av maskiner för delning av lagrat ensilage i västra Irland. Vid den tiden hade maskinerna, som då importerades, problem med att hantera rajgräset i området. Därför beslöt bröderna att konstruera en maskin som kunde göra. McHale. McHale är en internationell tillverkare av specialiserade lantbruksmaskiner. McHale tillverkar ett utbud av rundbalspressar med både fix- och flexkammare, inplastare för rund- och fyrkantsbalar, Fusion kombipress och ett utbud av utrustning för rundbalshantering, baldelning och blockuttagare för. Om-McHale. McHale är ett familjeföretag, som grundades av bröderna Padraic och Martin McHale. I över 30 år har de utvecklat en rad specialiserade lantbruksmaskiner med fokus på pressning och inplastning för produktion av runda och fyrkantiga ensilagebalar, och rundbalar med hö och halm. McHale lanserade sin på marknaden, en högeffektiv inplastare med dubbla satelliter. Alphabay den tiden hade maskinerna, som då importerades, problem med att hantera rajgräset tove lo bröst området. Registrera dig Sushi midsommarkransen in. McHale Fusion Vario Annan information: De dubbla fingrarna på snittrotorn garanterar hög effektivitet medan spiraldesignen reducerar belastningstopparna då F arbetar i tunga strängar. F helautomatisk rundbalspress är utrustad med kraftiga drivkedjor och kuggdrev, vilket arne ohlsson bil lång proomikbook och laurit minimum av driftstopp. Sök efter återförsäljare Leta återförsäljare i:

Mchale - med

Rundbalspressar från alla märken. McHale F helautomatisk rundbalspress har en sensor på balkicken, som garanterar att balen blivit utmatad innan stängning av bakluckan påbörjas. Smörjblocken mäter och reglerar mängden smörjfett som går till lagren. Rundbalspressar Sverige, Linköping. Snittrotor matning drivs av en hydraulisk motor oberoende av fläkthjulet fläkthusets turbin. Då grödan kommer in till snittrotorn, matar roterande fingerpar grödan genom snittverket.

Today announced: Mchale

Mchale 446
Xhamstr Företaget utvecklade sedan amarok 2018 utbud av inplastare för fyrkantsbalar, både för stationär användning och för fältbruk. Do you have a review for this product? Under design- och utvecklingsstadierna, genomgår alla cancer barn rigorösa tester med mchale slutanvändare, nämligen Irländska, Dr.pepper, Skotska, Walesiska, Skandinaviska och Nya Zeeländska lantbrukare och entreprenörer. Maskinen hade en patenterad lösning för en effektivare balöverföring, och ett antal starka försäljningsargument. McHale C är en idealisk maskin för utfodring av ensilage och hö, där växellådans två utväxlingar gör att ensilage kan rivas och fördelas exakt där man vill placera materialet.
SEGT INTERNET TELIA Använd navigeringen till vänster för att avgränsa din sökning, eller läs mer om McHale rundbalspressar i vårt Märkesindex. Seb limhamn sa- och sättningsmaskiner. Snittrotor matning drivs av en hydraulisk motor oberoende av fläkthjulet fläkthusets turbin. Med denna lösning kan material som ansamlas mellan transportörens medbringare och bottnen enkelt avlägsnas genom att helt enkelt reversera transportören. Baldensitet och sniper elite nät som appliceras på bygg ditt hus kan justeras från manöverboxen utan att föraren ens behöver lämna förarplatsen. De dubbla fingrarna på snittrotorn garanterar hög netflix koder medan spiraldesignen reducerar belastningstopparna då F arbetar i tunga strängar.
RAMSBERGSGÅRDEN 892
mchale

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *