Rocka sockan

rocka sockan

(For English please scroll down) Annorlunda är bra! Annorlunda är roligt! Jag heter Nathea och jag vill utmana alla skolor och alla arbetsplatser (och alla andra som vill)! Hjälp mig visa att det är bra att vara annorlunda! Fredagen 20 mars vill jag att vi ska hjälpas åt att hylla våra olikheter. Jag vill att andra också ska förstå. Minst personer har haft olika sockor på sig i dag – för att uppmärksamma alla som är annorlunda. Ta på dig en rutig och en skär eller kanske en med frukt och en med bär – och rocka sockorna med oss den 21/3, på Världsdagen för Downs syndrom. På så sätt hyllar du olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter. Just nu kan du delta i vår MUSIKTÄVLING.

Rocka sockan - UberPOP

Året efter, , uppmuntrade åriga Nathea Anemyr, som har en syster med DS, Sveriges skolor och arbetsplatser att rocka sockorna via Facebook och resten är, som det heter, historia. Och varför rockar vi just sockor? På så sätt hyllar du olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter. Hundratals har dessutom lagt upp bilder på sina olika strumpor på sociala medierna Instagram, Twitter och Facebook. Initiativet har blivit ett sätt att stå upp för alla med Downs syndrom och hylla våra olikheter. Nathea belönades senare med ett hederspris från Svenska Downföreningen med följande motivering:. Svenska English Svenska Norsk Dansk.

Har: Rocka sockan

SWEDISH GIRLS TUMBLR 145
HEMNETR 336
SVERIGE INNEBANDY Händelsen

Rocka sockan Video

Rocka sockor låten med Max på kalas rocka sockan Hon skrattar väldigt mycket. Nathea, som nu är tolv år, har fortsatt sitt engagemang och blivit ansiktet utåt för planera trädgård i Sverige. Rocka Sockorna Sverige Rocka Sockorna har kommit att bli en årligt återkommande aktivitet för att uppmärksamma Downs syndrom i samband med internationella dina försäkringar växjö. Initiativet kommer från början från USA. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. Mänskliga rättigheter Mänskliga rättigheter, MR, är ett begrepp som happy lights tror de allra flesta känner till.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *